Καλως ηρθατε!

Το σχολείο μας βρίσκεται στη Πάτρα. Ιδρύθηκε το 1979 από την Θεοδώρα Μαστοροπούλου, απόφοιτο του Hammersmith and Westminster College, London.

Στόχος μας είναι οι μαθητές μας να βιώσουν μια ευχάριστη και δημιουργική μαθησιακή διαδικασία, η οποί θα τους οδηγήσει στο να κατακτήσουν και να χρησιμοποιήσουν την Ξένη Γλώσσα στην καθημερινότητά τους. Έτσι ενδυναμώνουν την προσωπική τους καλλιέργεια, πετυχαίνουν στις εξετάσεις τους και διευρύνουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές.

Οι μαθητές μας νιώθουν ασφάλεια γιατί βρίσκονται σε ένα μέρος όπου οχι μόνο είναι αποδεκτό να κάνουν λάθη αλλά επιβάλλεται προκειμένου να ενσωματωθούν στην μαθησιακή διαδικασία. Οποιαδήποτε μορφή bullying δεν είναι ανεκτή. Το σχολείο μας προάγει την ευγενή άμμιλα, την αρμονική συνεργασία και την ελευθερία του λόγου.

Προτεραιότητά μας είναι οι μαθητές μας να εξελιχθούν και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και είναι χαρά μας να συμβάλλουμε σε αυτό. Απόδειξη οι απόφοιτοί μας, όπου πολλοί από αυτούς είναι πλέον γονείς και μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους!

Υπεύθυνη Σπουδών

Η Σοφία Καλλιακούδη είναι υπέθυνη του σχολείου από το 2015. Είναι κάτοχος του διπλώματος TESOL (Δίπλωμα στην διδασκαλία της Αγγλικής ως ξένης γλώσσας) από το Trinity College London. Εργάζεται ως καθηγήτρια Αγγλικών από το 2012.

Επίσης έχει πτυχίο του τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών σπουδών από το Πανεπιστήμιο Κρήτης με εξειδίκευση στις κοινωνικές επιστήμες.

Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια σχετικά με τις στρατηγικές διδασκαλίας των μαθητών σε επίπεδα B2 – C2 καθώς και σε σχέση με τη διδασκαλία σε μαθητές με Μαθησιακές Δυσκολίες.

Έχει αποκτήσει πολύτιμη εργασιακή εμπειρία διδάσκοντας Αγγλικά σε μαθητές απο όλο τον κόσμο δουλεύοντας για την Ardmore Language School, η οποία διατηρέι σχολεία σε Αγγλία και Αμερική.

Αγαπά τα ταξίδια και τον αθλητισμό και πιστεύει οτι το να μαθάινεις μια ξένη γλώσσα σε εισάγει σε έναν άλλο τρόπο σκέψης και σε κάνει να κατανοείς και να αγαπάς τον άνθρωπο και την διαφορετικότητα.

Close Menu